Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >


Compacte, gratis demosessies met opleidingsattest erkende vorming
28/6/2017
Om kennis te maken met de Actuaclubs van Fiscaal Informatief nodigen wij u graag uit om een gratis demosessie te volgen. U geniet hiermee vier voordelen in één klap:
  • U bent weer mee met de fiscale actualiteit
  • U krijgt gratis concrete praktijktips van topfiscalisten
  • U maakt op één avond kennis met de gerenommeerde (en vernieuwde!) Actuaclubformule van Fiscaal Informatief
  • U krijgt bovendien een opleidingsattest voor erkende vorming
lees meer

Volg je boekhouding via smartphone en tablet!
28/6/2017
Sinds kort kunnen klanten van Octopus Boekhoudsoftware hun boekhouding consulteren via de Octopus Realtime App. Via 9 intuïtieve grafieken kunnen klanten snel en eenvoudig onder andere hun kosten en opbrengsten opvolgen, hun facturatie nagaan en hun openstaande klanten en leveranciers consulteren.

 
lees meer

Billit: Nu ook op de Teamleader Marketplace!
28/6/2017
Vanaf nu kunnen facturen op één plek beheerd worden - Teamleader en Billit zorgen voor de rest!
Billit is de digitale brug tussen ondernemer en boekhouder. De tool maakt gebruik van de nieuwe standaard voor e-facturatie voor zowel inkomende als uitgaande facturen.  
Met de nieuwe integratie tussen Teamleader en Billit synchroniseert uw klant automatisch facturen tussen beide platformen. Bovendien worden alle facturen meteen beschikbaar voor u als boekhouder. Klantgegevens worden automatisch gesynchroniseerd, en met de betalingscontrole van Billit worden facturen voortaan direct opgevolgd. Een tweezijdige integratie, dus.
lees meer

Van boekhouder naar totaaladviseur voor uw klant.
14/6/2017

Meer en meer ondernemingen zetten de stap naar automatisering van hun administratie.  Dit geldt ook voor de boekhoudkantoren.
Er is beweging in de markt van de accountants:  consolidatie met het doel de administratieve medewerkers efficiënter te kunnen inzetten is één ervan. Een andere trend is dat meer en meer boekhouders gaan inzetten op een ruimer dienstaanbod.
Een aantal grotere kantoren bieden al enige tijd “totaaladvies” aan en dit legt hun zeker geen windeieren.

lees meer

Verstuur nu ook uw facturen naar de overheid met Octopus Boekhoudsoftware!
14/6/2017

Sinds 1 januari 2017 moeten facturen naar de overheid verlopen via het Mercurius Access Point van de overheid. Octopus Boekhoudsoftware is nu erkend Access Point bij PEPPOL zodat uw facturen rechtstreeks verzonden kunnen worden via Octopus Boekhoudsoftware.

 

lees meer

Billit: bereid uw klanten voor op de nieuwe standaard voor elektronisch factureren.
31/5/2017
Wist u dat de overheid haar leveranciers vanaf 2017 verplicht om hun facturen in een nieuwe
standaard aan te leveren? Deze nieuwe standaard heet UBL 2.1 en biedt een enorme vooruitgang
op gebied van automatische verwerking.
 
In tegenstelling tot PDF-bestanden, die eigenlijk niet meer voorstellen dan een digitale foto van uw factuur, wordt in een UBL-bestand ook de inhoud van de factuur opgenomen. Dit betekent dat gegevens zoals de factuurdatum, bedrag, leverancier, enz., gewoon kunnen worden ingelezen en u deze niet langer manueel dient in te geven.
lees meer

Uw vacature GRATIS op taxxpert.be
30/5/2017

De zoektocht naar een nieuwe medewerker is niet eenvoudig.

taxxpert.be helpt u hierbij!

U kan uw vacature voor een financiëel, boekhoudkundig en fiscaal profiel GRATIS op de vacature sectie van taxxpert.be plaatsen. De meest recente vacatures worden bovendien opgenomen in de taxxpert nieuwsbrief. Zo bereikt u 8.000 potentiële kandidaten! 

lees meer

De toekomst van het boekhouden? Accounting Intelligence: putting advice first in accounting.
17/5/2017
Het motto van WinBooks is tijd te winnen die elke ondernemer, kmo of fiduciaire zal kunnen investeren in de kernactiviteiten van zijn beroep.
 
Waarom innovatie en jarenlange ervaring de perfecte sleutel zijn voor succes? Ontdek hoe WinBooks de accountant helpt om zijn werk efficiënter te organiseren en de dienstverlening naar zijn klanten verder kan verbeteren!
 
Wij wensen jullie uit te nodigen voor een evenement waarbij we de toekomst van WinBooks en Accounting Intelligence zullen presenteren.
lees meer

Het Italiaanse new residents regime: la dolce vita?
17/5/2017
Italië heeft een nieuw belastingregime ingevoerd om kennis, kapitaal en kapitaalkrachtige mensen naar Italië te lokken. Buitenlanders die naar Italië verhuizen en Italianen die naar hun vaderland terugkeren, komen in aanmerking voor een voordelige fiscale regeling. Hiervoor moeten ze wel een forfaitaire heffing van 100.000 EUR betalen. Het regime is dus enkel bedoeld voor de meer gefortuneerde emigrant. We houden deze regeling even onder de loep.
lees meer

BDO kiest voor CodaBox: “De digitalisering zal een enorme impact hebben en BDO wil klaar zijn voor deze (r)evolutie”
17/5/2017

BDO, een advieskantoor gespecialiseerd in financiële, fiscale, juridische en operationele dienstverlening, heeft recent gekozen voor CodaBox. Het is een “natuurlijke” keuze voor deze onderneming, die ervan overtuigd is dat de digitalisering een revolutie betekent voor de Accountant.

lees meer

Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >