Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >


Heb jij een personeelstekort? IAB & YUKI werken samen aan een oplossing
9/5/2018

Bart Van Coile, ondervoorzitter van het IAB en Ellen Sano, Managing Director van Yuki, brengen goed nieuws: digitalisering creëert jobs in plaats van een bedreiging voor de boekhouder/accountant te zijn!

Klik door naar het volledige interview en kijk wat ze hierover te zeggen hebben in het VRT-programma "De Markt".


 

lees meer

De nieuwe aangifte in de personenbelasting: een Compromis à la Belge...
9/5/2018

Vanaf dit jaar kennen we niet één maar drie verschillende aangiftes. Een Vlaamse, Waalse en Brusselse, in plaats van één federale aangifte. Toch wat deel 1 van de aangifte betreft: de vakken I tot en met XIV. Deel 2 van de aangifte (vakken XV tot en met XXIII) blijft federaal. Een Compromis à la Belge dus, maar waarom?

lees meer

Webinar 24/5: De bijzondere belastingsinspectie op bezoek
9/5/2018
Aan welke soort zaken en materies besteedt de fiscus de meeste aandacht? Welke zijn de argumenten waarop de fiscus zich voornamelijk beroept wanneer hij een aangifte wijzigt?
 
Neem deel aan de webinar van Securex.
lees meer

Ontdek de uitgaven voor accountants van De Boeck
25/4/2018

De catalogus van De Boeck bevat verschillende handboeken voor boekhoudkundig of fiscaal experts. In 2018 worden verschillende titels grondig herwerkt.

lees meer

Intellifin – Vergelijking & analyse: Notarissen profiteren van hogere vastgoedprijzen
25/4/2018
Notariaten hebben gezonde balansen met veel liquiditeiten. Notariaten zijn bovendien vaak zeer solvabel. In deze Intellifin Vergelijking en Analyse lees je hoe dat komt.
lees meer

Interessante uitgaven voor boekhoudkundig en fiscaal experts bij De Boeck!
6/4/2018

De catalogus van De Boeck voor 2018 biedt weer heel wat interessante uitgaven voor boekhoudkundig en fiscaal experts. Neem zeker een kijkje onder de rubrieken Accountancy, Bedrijfs- en financieel beleid, Economie en Handel, Expeditie en Vervoer.

 

lees meer

Uitnodiging Exact Live Belgium op 29 mei in Tour & Taxis, Brussel.
6/4/2018

Exact Live België: Business software speelt een steeds grotere rol in het succes van organisaties. Hoe profiteert u als accountant maximaal van de nieuwste ontwikkelingen?  En hoe betrekt u uw klanten zoveel mogelijk in de digitalisering van jullie samenwerking?  Voor de antwoorden nodigt Exact u van harte uit voor de eerste editie van Exact Live Belgium op 29 mei in Tour & Taxis, Brussel.

 

lees meer

Aanpassing van het stelsel van meerwaarden op aandelen
21/3/2018
Voor de komende aanslagjaren wordt het stelsel van meerwaarden op aandelen grondig door elkaar geschud.
Een overzicht.
lees meer

De ‘Update Fiscaliteit 2018’ met Lieven Van Belleghem, dé jaarlijkse “must do” voor het bank- en verzekeringskantoor
21/3/2018
Vanaf dinsdag 17 april 2018 start Lieven Van Belleghem voor de 34ste maal met zijn jaarlijkse ronde van Vlaanderen ‘Update Fiscaliteit voor bank en verzekering’. Een mooie aanleiding om hem hieromtrent enkele vragen te stellen.
lees meer

Verlaagde minimumbijdragen voor de “primostarters”
21/3/2018
Uw klanten starters in hoofdberoep betalen tot 31 maart 2018 voorlopige sociale bijdragen berekend op een inkomen van minstens 13.550,50 euro. Vanaf 1 april 2018 zullen degene die minder verdienen dan dit wettelijk minimum verminderde voorlopige bijdragen kunnen aanvragen.
lees meer

Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >