Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >


Sinds 1 januari flexi-jobs mogelijk in de detailhandel
12/1/2018

Sinds 1 januari 2018 kunnen flexi-jobs niet langer enkel in de horecasector (PC 302) uitgeoefend worden, maar ook in de detailhandel. Wat verstaat men onder detailhandel? Wat zijn de voorwaarden? Ontdek alle info in dit artikel!

lees meer

Het Zoomit-team komt bij CodaBox: een integratie voor steeds innovatievere oplossingen
12/1/2018

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het officieel: vanaf 1 januari 2018 wordt Zoomit Business Unit volledig geïntegreerd in CodaBox nv.

Met deze integratie zullen we nog innovatievere oplossingen kunnen aanbieden voor boekhouders, hun klanten en softwareontwikkelaars.

lees meer

Wie wint de gratis Premium accounts op boekhouderstotaal.be?
13/12/2017

Naar aanleiding van de tweede verjaardag van Boekhouderstotaal.be en onze eerste aanwezigheid op het Forum for the Future, werden 2 gratis Premium accounts verloot onder de kantoren die onze stand op het Forum bezochten en/of hun kantoorgegevens controleerden. Lees hier wie de winnaars zijn.

lees meer

Legal Entity Identifier (LEI) verplicht vanaf 2018
13/12/2017

Vanaf 3 januari 2018 bent u of uw bank verplicht deze unieke letter-cijfercombinatie te vermelden bij elke aankoop of verkoop van beursproducten, zoals aandelen, obligaties, warrants, staatsleningen en staatsbonnen. Zonder uw LEI kan u geen transacties meer uitvoeren.

lees meer

Hervorming Vennootschapsbelasting: opportuniteiten en risico’s voor grote ondernemingen
13/12/2017

Enkele maanden nadat de federale regering de krijtlijnen van de langver­wachte hervorming van de vennootschapsbelasting vastlegde in het zomer­akkoord, keurde de ministerraad op 25 oktober 2017 een voorontwerp van wet goed. We bekijken wat de hervorming betekent voor grote ondernemingen.

lees meer

Was u aanwezig op het Forum for the Future? Bekijk hier de foto's!
13/12/2017

Ook de editie 2017 van het Forum for the Future was een groot succes. Duizenden cijferberoepers zakten op 22 en 23/11 af naar Paleis 7 van Brussels Expo voor interessante seminaries en een bezoek aan de vele standen van de partners.

lees meer

Worden jouw bankafschriften ook al automatisch verwerkt? Met Octopus kan het!
13/12/2017

Wist je dat je deze automatisch kan verwerken aan de hand van de door de bank aangeleverde CODA-bestanden?

Octopus herkent deze bestanden en kan ze aan de hand van unieke codes boeken.

lees meer

Bent u een ambitieuze accountant?
30/11/2017

Ambitieuze accountants maken gebruik van de digitale transformatie. De toekomst van het boekhouden zit niet in het optellen en bijhouden van cijfers. Het gaat erom uw klanten te helpen gedurfdere beslissingen te nemen. Mirjam Vermaut (BIBF) en Bart Van Coile (IAB) delen hun visie op de toekomst van de accountancy sector.

lees meer

De toekomst van de boekhouder
30/11/2017

“De toekomst van de boekhouder staat onder druk.” Luidde het vorige maand in een artikel in Trends. Niet alleen wat betreft de marges maar ook wat betreft de vraag van de klant. Deze eist namelijk steeds vaker pro-actief advies van zijn accountant. Hij verwacht van zijn accountant dat deze fungeert als ondernemerscoach of zakelijk adviseur. Iets wat je als accountant alleen kan bereiken door sommige processen te automatiseren en te werken met een slimme software.

lees meer

Intellifin lanceert de Smart Screener
20/11/2017
Kom kennismaken op het Forum for the future
 
Kan u 400.000 bedrijven doorzoeken in een paar seconden? Of al uw boekhouddossiers in één keer?
 
De Smart Screener van Intellifin doet het!
lees meer

Pagina < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >