Terug naar overzichtBillit: Nu ook op de Teamleader Marketplace!

28/6/2017

 

Vanaf nu kunnen facturen op één plek beheerd worden - Teamleader en Billit zorgen voor de rest!

Billit is de digitale brug tussen ondernemer en boekhouder. De tool maakt gebruik van de nieuwe standaard voor e-facturatie voor zowel inkomende als uitgaande facturen.  

Met de nieuwe integratie tussen Teamleader en Billit synchroniseert uw klant automatisch facturen tussen beide platformen. Bovendien worden alle facturen meteen beschikbaar voor u als boekhouder. Klantgegevens worden automatisch gesynchroniseerd, en met de betalingscontrole van Billit worden facturen voortaan direct opgevolgd. Een tweezijdige integratie, dus.

Zo wint uw klant niet alleen tijd voor zichzelf en zijn onderneming, maar bent u als boekhouder ook meteen in deze documentenstroom betrokken.

Via de bank kunnen CODA-bestanden opgevraagd worden (Belfius voorziet dit bijvoorbeeld gratis voor zijn business klanten). Deze digitale rekeninguittreksels kunnen in Billit geïmporteerd worden, waarna betaalde facturen automatisch de status ‘Betaald’ krijgen. Dankzij de tweezijdige integratie wordt deze informatie direct doorgespeeld naar het Teamleader-account van uw klant.

CodaBox klanten hoeven deze bestanden zelfs niet op te vragen, want hun CODA-bestanden worden dankzij de samenwerking tussen CodaBox en Billit automatisch ingeladen.

Factureren uw klanten aan de overheid? Dan hebt u vast al gehoord van de UBL-standaard. Billit werkt al sinds 2013 samen met de overheid om deze nieuwe standaard voor e-facturatie te ondersteunen. Dankzij de koppeling worden Teamleader-facturen omgezet naar de standaard van de toekomst zodat u ze meteen kan inlezen in UBL-compatibele boekhoudsoftware.

Wilt u weten of deze integratie ook interessant is voor uw klanten? U en uw klanten kunnen Billit gedurende 14 dagen vrijblijvend uitproberen via www.billit.be! Benieuwd welke integraties Teamleader naast Billit nog in petto heeft? Neem een kijkje op de Teamleader Marketplace!