Terug naar overzichtIs jouw kantoor al “digital-proof”?

23/8/2017
 
Behoed je kantoor voor de digitalisering met Yuki. Yuki is het snelst groeiende boekhoudplatform dat groeit met tientallen bedrijven per dag (!), dit platform zorgt ervoor dat je als accountant altijd bij bent. Dit wil zeggen: nog korter op de bal spelen en een nog betere band met de klant.
 
Stel je voor:
  • Jouw hele workflow volledig geautomatiseerd
  • Cijfers altijd en overal up-to-date beschikbaar
  • Een vlotte samenwerking met je klanten en collega's
Yuki en PragmaTools organiseren op donderdag 7 september samen een inspirerende sessie en dit op een unieke locatie. Ze laten je kennismaken met hun tools die snel en eenvoudig informatie kunnen delen en verwerken. Zowel tussen jou en je klanten als tussen de verschillende pakketten.
 
Kom vrijblijvend kennismaken en laat je verrassen door deze mooie locatie en de mogelijkheden van deze pakketten!

Voor wie?
Deze sessie wordt georganiseerd voor boekhoud- & accountancy kantoren. Dit zodat ook jullie kunnen leren hoe in jullie kantoor de digitale transformatie vlot zijn weg kan vinden en een positief effect kan creëren voor jouw kantoor, medewerkers én klanten.

Wanneer en waar?
Ontvangst om 17.00.
  • 07/09 Antwerpen | In “De Serre” - Een nieuwe hippe locatie.
Schrijf je hier  snel in!
 

Kan je er niet bij zijn?

Je kan er op 7 september niet bij zijn maar wil wel graag meer te weten komen over de voordelen die Yuki jouw kantoor kan bieden? Aarzel dan niet ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie!
Onze mensen introduceren je met plezier in de wondere wereld van Yuki!
 
Contacteer ons