Terug naar overzichtMake the client shift

20/11/2017

 

Bezoek Wolters Kluwer op Forum for the Future

DE CLIENT SHIFT: WAT IS DAT? 

Financiën worden met de dag complexer en internationaler. Voor bedrijfsleiders is het niet altijd evident daarin hun weg te vinden. Gelukkig bent u er nog. Uw klant rekent op u om met hem mee te denken, zodat hij slimme financiële beslissingen kan nemen.

ANDERS SAMENWERKEN MET UW KLANT

Uw klant wil u ‘sparen’ voor het betere advieswerk. Als tegenprestatie wil hij gerust zelf een aantal eenvoudige financiële verrichtingen uitvoeren. Onze tools, zoals monKEY.be en Basecone,  maken de samenwerking met uw klant eenvoudiger en efficiënter.

WOLTERS KLUWER op FORUM FOR THE FUTURE

Bezoek ons op Forum for the Future en ontdek er de nieuwste lichting tools, software en opleidingen voor een klantgerichte aanpak. Wenst u meer uitleg over de toekomst van uw vak? Kom gezellig met ons bijkletsen bij een kopje koffie. Onze cartoonist doet er nog een flinke scheut humor bij.

CARTOONIST ERWIN VANMOL LIVE AAN HET WERK OP ONZE STAND

Het hoeft niet altijd even serieus te zijn. Laat u verrassen door de humoristische visie van cartoonist Erwin Vanmol op de toekomst van uw vak. Wilt u graag zelf figureren in de cartoons? Boek uw afspraak met Erwin Vanmol op stand D70. Het aantal plaatsen in beperkt. Reserveer dus zo snel mogelijk.