Terug naar overzichtUitnodiging Exact Live Belgium op 29 mei in Tour & Taxis, Brussel.

6/4/2018
 
                      

 

Exact Live België

Business software speelt een steeds grotere rol in het succes van organisaties. Hoe profiteert u als accountant maximaal van de nieuwste ontwikkelingen? En hoe betrekt u uw klanten zoveel mogelijk in de digitalisering van jullie samenwerking?  Voor de antwoorden nodigt Exact u van harte uit voor de eerste editie van Exact Live Belgium op 29 mei in Tour & Taxis, Brussel.

 

Inspirerende topsprekers

Duizenden Belgische organisaties werken al met software van Exact. Op 29 mei tonen we u heel concreet hoe u nog efficiënter kan werken dankzij de technologie die nu al beschikbaar is, zowel bij Exact als bij onze partners.
 
Ontdek onder andere hoe Sven Cornelis van Acco Accountants Exact inzet voor een optimale samenwerking met zijn klanten, maar ook de sessies rond GDPR, Robotic Accounting zijn onmisbaar.  Bovendien geven we u een overzicht van de resultaten van ons onderzoek bij 1779 KMOs: wat verwachten zijn van hun accountant ?  Wat zijn hun grootste uitdagingen ?
 
Ook experten van LinkedIn en Google zijn erbij. LinkedIn geeft concrete tips over hoe u uw professioneel succes kan verhogen dankzij het gebruik van hun platform.  Google heeft het over de razendsnelle digitale transformatie en hoe ook u hiervan kan profiteren. 
 
Kom ook en ontdek hoe u vooruit kan blijven kijken met hulp van de beste oplossingen. 
Ontdek hier het volledige programma en schrijf u vandaag nog in en verzeker u van uw plaats op de eerste editie van Exact Live in België