Dossierbeheerder/accountant - Lochristi


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
SBB Accountants & Adviseurs is het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen met ruim 30 kantoren en meer dan 400 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 20.000 ondernemers, vrije beroepen en vzw's, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben sterke ambities om te groeien en zoeken voortdurend nieuw talent om dit te realiseren. Wij bieden een job in je regio en zetten in op leer- en ontwikkelingskansen. Zo investeren wij voluit in onze huidige en nieuwe collega’s!

Omschrijving job
Als dossierbeheerder ben je verantwoordelijk voor een portefeuille klantendossiers waarin je zelf een aantal opdrachten uitvoert, maar zoveel opdrachten als mogelijk delegeert aan kantoormedewerkers. Je wordt een van de gezichten van SBB die de doelgroep proactief benadert en deskundig begeleidt. De klant rekent op je als vertrouwensfiguur die meedenkt en zijn cijfers laat spreken. Kortom, als professional koppel je boekhoudkundige en fiscale knowhow aan een zekere flair en durf je beide troeven uit te spelen. Hiernaast denk je mee over de organisatie en de verdere uitbouw van het kantoor.

Profiel
- Je bent in het bezit van een bachelordiploma accountancy-fiscaliteit of je hebt een masterdiploma in een economische richting.
- Je beschikt over 7 à 10 jaar ervaring in een accountantskantoor.
- Vertrouwd zijn met het KMO-milieu is belangrijk.
- Je vindt het fijn om je kennis up-to-date te houden.
- Je bent een echte teamplayer.
- Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld.


Provincie
Oost-Vlaanderen

Gemeente
Lochristi

Contactpersoon
Elke Verbruggen

Tel
016 24 64 94

E-mail
elke.verbruggen@sbb.be

Website
https://www.sbbjobs.be/vacatures/lochristi/dossierbeheerderaccountant