Dossierbeheerder voor Topwerkgever


Firma
McFleming

Omschrijving firma
Onze opdrachtgever is een zeer interessant dynamisch accountantskantoor dat instaat voor de boekhouding van voornamelijk KMO's. Tevens bieden ze deskundig juridisch-fiscaal-economisch advies en fiduciare bijstand. Het is er heel aangenaam werken en men biedt bijkomende opleidingen.

Omschrijving job
Als dossierbeheerder ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden. Je voert de volledige boekhouding, de periodieke BTW-aangiften, IC opgaven, listings, aangiften PB, VennB, voorbereiden en opmaken jaarrekening, indienen fiches. Naast die traditionele taken werk je mee aan de transitie naar de "accountant of the future". D.w.z. dat je kennis hebt of bereid bent te leren inzake de automatiseringsprocessen binnen de sector. Bovendien bied je een ondersteunende rol in de consultancy-activiteiten, voornamelijk op het fiscale vlak.

Profiel
Voor de functie van dossierbeheerder zijn wij op zoek naar kandidaten die in het bezit zijn van een Hoger Economisch diploma (Handelswetenschappen, Accountancy-Fiscaliteit, TEW). Indien je een postgraduaat volgde (Fiscaliteit) dan is dit een pré. Je hebt minstens 2-3 jaar ervaring bij een accountantskantoor waar je reeds een breed takenpakket had. Je bent zeer IT-minded en hebt een goede kennis van MS-Office, en Kluwer Software, Expert-M,... . Je bent probleemoplossend, ambitieus en enorm leergierig, stressbestendig. Je kan zo voldoen aan de hoge verwachtingen die klanten mogen hebben.

Aanbod
Als dossierbeheerder kom je terecht in een bijzonder interessant accountantskantoor dat staat voor topkwaliteit naar haar klanten. Je mag rekenen op een zeer competitief salaris aangevuld met een bedrijfswagen, onkostenvergoeding en MC's. Alle tools/opleidingen worden voorzien om je expertise te vergroten.


Softwarekennis
MS-Office, en Kluwer Software, Expert-M,...

Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Limburg

Gemeente
Lummen

Contactpersoon
Koen Grondelaers

Tel
0032-(0)494/59 18 17

E-mail
koen@mcfleming.be

Website
http://www.mcfleming.be