Junior Dossierbeheerder - Boekhouder


Firma
McFleming

Omschrijving firma
Onze klant is een gerenommeerd accountantskantoor dat fungeert als belangrijke partner en vertrouwenspersoon van talrijke zelfstandigen en bedrijven voor hun accountancy en fiscaliteit. Een nauwkeurige boekhouding en een fiscale optimalisatie zijn onmisbaar voor elk bedrijf. Via een directe en persoonlijke aanpak bieden zij een totaalpakket aan bedrijven, zelfstandigen en vrije beroepen. Voor elk probleem waarmee een bedrijf, zaakvoerder kan worden geconfronteerd, streeft het kantoor naar een op maat gesneden oplossing. Een zeer klantgerichte communicatie staat hierbij voorop.

Omschrijving job
Als junior dossierbeheerder - boekhouder zal je in samenwerking met ervaren accountants instaan voor het inboeken van boekhoudkundige stukken en het voorbereiden van balansen, BTW- en fiscale aangiften.

Profiel
Voor de functie van boekhouder behaalde je bij voorkeur een bachelor diploma Accountancy - Fiscaliteit. OF vanwege uw ervaring bent u minstens zo goed ! Je bent administratief sterk, werkt nauwkeurig én bent zeer discreet.

Aanbod
Voor de functie van junior dossierbeheerder- boekhouder biedt onze opdrachtgever zeker een meer dan marktconform salaris gekoppeld aan een goede opleiding en perfecte begeleiding. Een afwisselende en boeiende job in een no-nonse onderneming. Je komt terecht in een organisatie met een geweldige sfeer en een team met enthousiaste collega's. Het kantoor is zeer gemakkelijk en file-vrij bereikbaar.


Softwarekennis
Office

Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Vlaams-Brabant

Gemeente
Diest

Contactpersoon
Mireille Jacquemyn

Tel
0476/39 55 36

E-mail
Mireille@mcfleming.be

Website
http://www.mcfleming.be