Accounting Manager KPMG


Firma
KPMG

Omschrijving firma
KPMG Accountants levert aan het management van middelgrote en internationale ondernemingen, vzw's, vrije beroepen en openbare besturen gepersonaliseerd advies en operationele ondersteuning op het vlak van financiën, boekhouding, fiscaliteit, bedrijfsbeheer en administratie.

Omschrijving job
Om de sterke groei van KPMG Accountants te bestendigen zijn we voor de regio Kortrijk op zoek naar een Manager Accountancy. Het betreft een voltijdse functie met een vast contract.

U staat in voor de algemene coördinatie van dossiers voor een diverse KMO klantenportefeuille. Bovendien bent u verantwoordelijk voor de professionele netwerking en uitbreiding van deze portefeuille.
U superviseert de kwaliteit van de dossiers en evalueert de werkmethodes.
Ook bent u verantwoordelijk voor people management: coaching van het team, planning & opvolging van de werkzaamheden, kennisdeling...


Profiel
•U heeft een Bachelor of Masteropleiding met specialisatie Accountancy-Fiscaliteit genoten. Het in bezit zijn van de IAB-titel (of een equivalente professionele titel) wordt beschouwd als een toegevoegde waarde.
•U kan terugblikken op ten minste 8 jaar relevante werkervaring in een boekhoudkantoor of equivalente werkomgeving en bij voorkeur heeft u deze professionele ervaring en een netwerk in regio Oost en West-Vlaanderen opgebouwd.
•U draagt klanttevredenheid hoog in het vaandel en bent, dankzij uw professionele houding, in staat om een gedegen vertrouwensrelatie op te bouwen met uw cliënten.
•U blinkt uit op het niveau van commerciële vaardigheden en schenkt in sterke mate aandacht aan structuur en transparantie.
•U hecht belang aan een aangename teamsfeer en samenwerking.


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
West-Vlaanderen

Gemeente
Kortrijk

Contactpersoon
Laure Roesems

Tel
+32 (0)27084619

E-mail
lroesems@kpmg.com

Website
https://home.kpmg.com/be/en/home/careers.html