Junior dossierbeheerder/accountant in Tielt!


Firma
SBB Accountants & Adviseurs

Omschrijving firma
SBB Accountants & Adviseurs is het grootste Vlaams accountants- en adviesbureau met maar liefst 30 kantoren en meer dan 400 medewerkers. Vandaag begeleiden wij meer dan 20.000 ondernemers, vrije beroepen en VZW’s, in elke fase van hun activiteit. Wij hebben ambitie en werken voortdurend verder aan onze volgehouden groei.

Omschrijving job
Je zorgt enerzijds voor de technische voorbereiding en afwerking van klantendossiers: het voeren, bijhouden en afsluiten van de boekhouding, het voorbereiden van fiscale aangiften en het op punt stellen van administratieve dossiers die de klanten ons toevertrouwen. Bovendien sta je mee in voor de parafiscale afwerking (o.a. aangiftes mest, water, granen…) van klantendossiers in de landbouwsector. Anderzijds werk je zelfstandig een beperkt aantal dossiers af die je dan ook bespreekt met de klant en werk je actief mee aan de verdere uitbouw van ons kantoor te Tielt.
Op termijn kan je doorgroeien naar een functie als senior dossierbeheerder, waarbij je verantwoordelijk bent voor je eigen dossiers.


Profiel
- Je bent in het bezit van een bachelordiploma accountancy-fiscaliteit of je hebt een masterdiploma in een economische richting.
- Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een accountantskantoor.
- Je hebt affiniteit met of interesse in de landbouwsector.
- Je vindt het fijn om je kennis up-to-date te houden.
- Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld.
- Je bent een echte teamplayer.


Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
West-Vlaanderen

Gemeente
Tielt

Contactpersoon
Elke Verbruggen

Tel
016246494

E-mail
hr@sbb.be

Website
https://www.sbbjobs.be/vacatures/tielt/junior-dossierbeheerderaccountant