Senior dossierbeheerder (Averbode)


Firma
Fiscaal Accountancy kantoor BVBA

Omschrijving firma
Het kantoor is sedert bijna 40 jaar een gerenommeerde partner voor familiale KMO’s, vrije beroepen, zelfstandige bedrijfsleiders en eenmanszaken. Wij spelen een pro-actieve rol in de toenemende automatisering en willen verder inzetten op all-round medewerkers die een gediversifieerd takenpakket wensen met veel ruimte voor zelfstandig werken. Er wordt tevens aandacht besteed aan zowel interne begeleiding als externe opleiding.


Omschrijving job
Het volledige zelfstandige traject van verwerken van facturen, bankenafschriften (vnl. via CODA geautomatiseerd), volledige afsluiting balansen en aangifte vennootschaps- en personenbelasting, opmaak jaarrekeningen, resultaat eenmanszaken ed. Ook besprekingen van (tussentijdse) resultaten met klanten behoort tot de mogelijkheden na een inwerkperiode.


Profiel
Relevante ervaring van minimaal een 5-tal jaren in een accountants- of boekhoudkantoor is gewenst. Een kandidaat dient zeker een teamspeler te zijn, groepssfeer en groepsresultaat primeren. Een titel van IAB (of BIBF) is geen must, effectieve knowhow primeert. Een scherp analytisch inzicht, gecombineerd met besluitvaardigheid zijn essentieel. De bereidheid om permanent bij te scholen is een vanzelfsprekendheid.


Softwarekennis
Kennis van volgende programma's zijn een pluspunt maar geen vereiste:
1) KluwerSoftware: Expert/M Plus, Accon, Fiscalc en Superfisc
2) YUKI software: cloud boekhouding
3) excell /word


Talenkennis
Nederlands


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Vlaams-Brabant

Gemeente
Averbode

Contactpersoon
Roeland Reynders

Tel
013/780.504

E-mail
roeland.reynders@fak.be

Website
www.fak.be