Jr Dossierbeheerder voor innoverend advies / accountantskantoor


Firma
McFleming Recruitment

Omschrijving firma
Onze klant is een innoverend advies/accountantskantoor dat op een geheel eigen wijze omgaat met klanten en medewerkers. Ze doen meer dan enkel het afleveren van de correcte cijfers aan de klanten (die via mond op mond reclame bij hen terecht komen). Ze zijn een echte partner van hun klanten (heel wat groeibedrijven) en denken mee en geven topadvies. Men denkt er ook anders over het personeelsbeleid. Medewerkers worden goed opgevolgd geschoold en krijgen een maximaal aantal dossiers toegewezen om een overload absoluut te vermijden. Enkel zo denken ze een correcte service te kunnen verlenen.

Omschrijving job
Als dossierbeheerder zal je na een inwerkperiode/begeleidingsperiode de boekhouding van een aantal dossiers voor jouw rekening nemen. Je gaat bank/kas, aankoop, verkoop inboeken en doet BTW aangiftes. Indien je reeds ervaring hebt met afsluitingen en jaarrekeningen neem je dit werk uiteraard ook voor jouw rekening. Tevens hou je je bezig met de PB's. Nadat je er klaar voor bent zal je zelf afspraken maken met klanten en ook de klantenbesprekingen voeren.

Profiel
Voor de functie van dossierbeheerder zijn we op zoek naar zeer vlotte enthousiaste kandidaten. Je brengt je positieve ingesteldheid ook over naar de klanten en collega's. Bij voorkeur heb je reeds een ruimere kennis (A-Y/Z, klantencontacten). Heb je die kennis nog niet helemaal, maar je hebt wel reeds relevante werkervaring opgedaan binnen een boekhoud- of accountantskantoor, kom je ook in aanmerking. Het inboeken (bank/kas, aankoop, verkoop en BTW aangiftes vormen voor jou evenwel geen obstakel meer. Verder bezit je het leervermogen en interesse om de rest op termijn bij te leren. Je bent zeer vlot (elke dossierbeheerder zal op termijn klantenbesprekingen doen) en communicatief. Je durft initiatief te nemen en bent proactief. Je behaalde een diploma in een financiële richting, dit kan een Master/bachelor zijn. Maar gemotiveerde mensen die via avondschool een diploma behaalden, en reeds relevante ervaring opgedaan hebben, komen ook zeker in aanmerking.

Aanbod
Als dossierbeheerder kom je terecht bij een bijzonder interessante, moderne werkgever waar een zeer toffe werksfeer hangt. Je kan rekenen op een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur. Tevens heb je recht op een marktconform salaris, MC's, een hospitalisatieverzekering en gsm met abonnement. Men hecht veel belang aan een aanvaardbare workload om zo kwalitatief werk te kunnen blijven leveren.


Softwarekennis
Office

Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Limburg

Gemeente
Lummen

Contactpersoon
Koen Grondelaers

Tel
0032-(0)494/59 18 17

E-mail
koen@McFleming.be

Website
http://www.mcfleming.be