Boekhouder - Dossierbeheerder


Firma
McFleming Recruitment

Omschrijving firma
Onze klant is een professionele organisatie van accountants dat steeds op zoek is naar de beste oplossing voor hun klanten. Het is een dynamisch bedrijf, waar een aangename werksfeer heerst en ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in fiscaal en juridisch advies .

Omschrijving job
Als Boekhouder - Dossierbeheerder beheer je je eigen klantenportefeuille met vennootschapsdossiers van A tot Z op het vlak van accountancy, jaarrekening, fiscale aangifte, controle e.a. Als ervaren vertrouwenspersoon ondersteun en adviseer je de klanten en hun vennootschappen op een professionele en klantvriendelijke manier. Dit doe je voornamelijk vanuit je eigen gedegen kennis inzake accountancy en fiscaliteit.

Profiel
Voor de functie van Boekhouder - Dossierbeheerder zijn wij op zoek naar een sterke persoonlijkheid in het bezit van een Bachelor / Master diploma en met een goede kennis inzake accountancy en fiscaliteit (Opleiding Boekhouding, Handelswetenschappen, (TEW,...). Eventuele bijkomende opleidingen zijn meegenomen. Je beschikt reeds over enkele jaren ervaring binnen een accountancy kantoor. Je bent een gedreven persoonlijkheid met een klantgerichte instelling, werkt op administratief vlak nauwgezet en staat altijd open om iets nieuws bij te leren. Daarnaast beschik je over een goede talenkennis (N-F-E) en ben je vertrouwd met MS Office. Je kan op zelfstandige wijze werken maar ook samenwerken in een tof team.

Aanbod
Als Boekhouder - Dossierbeheerder ontvang je een interessante verloning op basis van je kennis en ervaring en gekoppeld aan een aantal extralegale voordelen. Onze klant biedt je een vaste en gevarieerde job met reële verantwoordelijkheden en/of groeimogelijkheden en dit binnen een moderne onderneming met een professioneel management.


Softwarekennis
Office

Talenkennis
Nederlands
Frans
Engels


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
West-Vlaanderen

Gemeente
Roeselare

Contactpersoon
Concha Claes

Tel
0032-(0)479/907-851

E-mail
concha@mcfleming.be

Website
http://www.mcfleming.be