Boekhouder met kennis Fiscaliteit


Firma
McFleming Recruitment

Omschrijving firma
Onze klant is een accountantskantoor dat haar cliënten begeleidt en adviseert gedurende de gehele levensloop van de onderneming. De dienstverlening beperkt zich niet enkel tot boekhouding en fiscaliteit, zij verstrekken ook adviezen inzake het vennootschapsrecht, begeleiding bij overnames, successierecht, enz.

Omschrijving job
Als Boekhouder met kennis Fiscaliteit ben je verantwoordelijk voor het voeren van de boekhouding van zowel éénmanszaken als vennootschappen van A tot Z. Je sluit jaarrekeningen af en je maakt het eindresultaat en de eindbalans op. Op fiscaal vlak vervul je alle BTW-formaliteiten en maak je BTW-aangiftes op en kan je aangiftes personenbelasting en vennootschapsbelasting zelf correct invullen.


Profiel
Voor de functie van Boekhouder ben je in het bezit van een diploma in de Accountancy-Fiscaliteit. Je hebt reeds enkele jaren ervaring binnen een accountants- of een boekhoudkantoor. Je werkt zeer nauwkeurig en functioneert goed in een team. Uiteraard zorgt jouw ervaring ervoor dat je ook zelfstandig kan werken. Enige ervaring met fiscale controle is zeker een plus.

Aanbod
Als Boekhouder ontvang je een interessante verloning gekoppeld aan een aantal extralegale voordelen; MC's onkostenvergoeding en een wagen is bespreekbaar. Je komt terecht in een kantoor waar het aangenaam is om te werken (leuke collega's en interessante klanten). Je krijgt hier zeker de mogelijkheid om je talenten verder te ontplooien.


Softwarekennis
Office

Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Turnhout

Contactpersoon
Koen Grondelaers

Tel
0032-(0)494/59 18 17

E-mail
koen@McFleming.be

Website
http://www.mcfleming.be