Fiscalist


Firma
McFleming Recruitment

Omschrijving firma
Onze klant is een groeiend en vooruitstrevend accountantskantoor met meerdere kantoren in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Ze staan bekend om hun professionaliteit, deskundigheid naar hun klanten toe. Voor hun medewerkers zijn ze steeds op zoek naar de ideale work/life balans en stellen zich dan ook flexibel op naar hun personeel.

Omschrijving job
Als Fiscalist behoren volgende taken tot je takenpakket:
In deze functie komt u terecht in onze Special Projects Entity (SPE). In dit team zetelen 6 financiële en fiscale adviseurs en 5 juristen.Zij worden ingeschakeld voor allerlei bijzondere opdrachten zoals
- de opstart van een onderneming
- successieplanning
- audits
- overname begeleiding
- familiale planning
- specifiek gespecialiseerd fiscaal of juridisch advies
Als fiscalist binnen de SPE afdeling adviseert u de medewerkers en cliënten inzake diverse fiscale aangelegenheden. U werkt optimalisaties uit en bespreekt deze met de cliënten. U volgt de nieuwigheden op fiscaal gebied actief op en brengt deze over aan uw collega’s. Doorgedreven kennis van de btw-wetgeving is zeker een troef voor deze functie.


Profiel
Voor de functie van Fiscalist zijn wij op zoek naar een sterke persoonlijkheid:
U behaalde een Bachelor of Master diploma, aangevuld met een bijkomende opleiding in fiscaliteit. U beschikt over meer dan 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. U heeft zin voor verantwoordelijkheid. Daarnaast houdt u er van om de nieuwigheden actief op te volgen en deze door uw uitstekende communicatie vaardigheden over te brengen aan de collega’s van de diverse kantoren.

Aanbod
Als Fiscalist ontvang je een interessante verloning gekoppeld aan een aantal extralegale voordelen.
Dit is een prachtige opportuniteit voor een gedreven persoonlijkheid met zin voor verantwoordelijkheid. U komt terecht in een multidisciplinair team van adviseurs die een sleutelrol spelen binnen de onderneming.Onze klant biedt u de mogelijkheid uw capaciteiten optimaal te ontwikkelen binnen een dynamische bedrijfscultuur, met ruimte voor autonomie en groei. Ze voorzien een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen (30 vakantiedagen, flexibele arbeidsuren, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, bonussysteem) en een brede waaier aan opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern.


Softwarekennis
Office

Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
West-Vlaanderen

Gemeente
Roeselare

Contactpersoon
Concha Claes

Tel
0032-(0)479/907-851

E-mail
concha@mcfleming.be

Website
http://www.mcfleming.be