Boekhouder Dossierbeheerder


Firma
McFleming Recruitment

Omschrijving firma
Onze klant is een gerenommeerd accountancy kantoor waar je terecht kan voor gedegen fiscaal en juridisch advies. Ondernemers kunnen er terecht met al hun vragen betreffende accountancy, belastingadvies. juridische topics en fiscaliteit. Ze zijn erkend door IAB en kunnen bogen op een internationale ervaring. Momenteel zijn zij op zoek naar een Boekhouder Dossierbeheerder met 2 tot 3 jaar ervaring.


Omschrijving job
De dossierbeheerder boekhouder is verantwoordelijk voor een zeer gevarieerd takenpakket voor zowel kleine als middelgrote ondernemingen Je bent het aanspreekpunt voor je klanten inzake accountancy en fiscaliteit en handelt de dossiers af van A tot Z. Je staat hierbij in voor alle boekhoudkundige en administratieve afhandeling en ad hoc vragen, je stelt BTW aangiftes op, je bereid de maandelijkse afsluitingen, fiscale aangiftes en jaarrekeningen voor...


Profiel
Als dossierbeheerder boekhouder ben je in het bezit van een Bachelor diploma Boekhouden en heb je een opleiding Fiscaliteit gevolgd. Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Je kan zelfstandig werken, hebt oog voor detail en bent gedreven in je vak. Je wil steeds up to date te blijven met de nieuwe regelgevingen en bent bereid daarvoor de nodige bijkomende opleidingen te volgen.

Aanbod
De dossierbeheerder boekhouder wordt een contract aangeboden van onbepaalde duur. Je komt terecht in een dynamisch team, waar een open en goede sfeer heerst. Omdat je steeds mee moet zijn met de gangbare regelgeving worden er permanente opleidingen en evaluaties voorzien. Een competitief loon kan uiteraard niet ontbreken. Tevens wordt de mogelijkheid geboden een IAB stage te starten.


Softwarekennis
Office

Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
West-Vlaanderen

Gemeente
Waregem

Contactpersoon
Concha Claes

Tel
0032-(0)479/907-851

E-mail
concha@mcfleming.be

Website
http://www.mcfleming.be