Boekhouder Bouwbedrijf


Firma
McFleming Recruitment

Omschrijving firma
Onze opdrachtgever is een ervaren en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in infrastructuurwerken. Door hun voortdurende groei willen zij hun ondersteunende diensten binnen het bedrijf mee uitbouwen. Om deze reden zijn zij op zoek naar gedreven en deskundige medewerkers.

Omschrijving job
Als boekhouder ga je de boekhouding van A-Z afwerken van 4 vennootschappen. Je houdt je o.a. bezig met het inboeken van aankoop- en verkoopfacturen, BTW-aangiftes, inboeken financieel, voorbereiding afsluiting, voorbereiding van jaarrekening, opvolgen en berekenen van vorderingsstaten, maken facturen, etc etc,.... Je bent dus een all-round boekhouder die de volledige voorbereiding doet en info geeft aan de extern accountant zodat deze de boekhouding kan afronden. Tevens doe je ook bepaalde administratieve taken omtrent de opvolging van werven.

Profiel
Voor de functie van boekhouder ben je in het bezit van een Bachelordiploma Accountancy Fiscaliteit. Je hebt minimum 2 jaar ervaring op een boekhoudafdeling (bij voorkeur bij een KMO bedrijf in een bouwgerelateerde sector). Een goede kennis van Navision is een duidelijke plus. Je bent gedreven, sociaal, loyaal en gemotiveerd. Je bent graag bezig met cijfers en "kijkt verder dan je neus lang is". Je rapporteert aan de Gedelegeerd Bestuurder en de Extern Accountant. Bij voorkeur ben je reeds in aanraking geweest met overheidsopdrachten (vorderingsstaten indienen, e.a.) Je kan zelfstandig boekhoudkundige taken afwerken. Je woont in de regio of max op 30-35 km van "Antwerpen-Zuid".

Aanbod
Als boekhouder krijg je een afwisselend takenpakket met verantwoordelijkheid i.f.v. jouw ervaring. Je komt terecht in een dynamische en groeiende onderneming. Je hebt recht op een degelijk loon met bijkomende extralegale voordelen (wagen, MC's, onkostenvergoeding).


Softwarekennis
Office

Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Rumst

Contactpersoon
Koen Grondelaers

Tel
0032-(0)494/59 18 17

E-mail
koen@McFleming.be

Website
http://www.mcfleming.be