Junior Boekhouder


Firma
McFleming Recruitment

Omschrijving firma
Onze klant is een accountantskantoor dat vanwege zijn voortdurende groei op zoek is naar een bijkomende Boekhouder - Fiscalist. Zij verlenen diensten inzake boekhouding en fiscaliteit en hechten zeer veel belang aan de mening van hun klanten. Ze volgen de nieuwe wetgevingen op de voet om alzo een deskundig advies te kunnen verlenen aan hun klanten. Klantentevredenheid staat bovenaan hun lijst.


Omschrijving job
Als Junior Boekhouder sta je in voor de volledige boekhouding van de aan jouw toegewezen dossiers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en weet deze op een klantvriendelijke en deskundige manier te woord te staan. Door je ervaring en kennis kan je een dossier afhandelen van A tot Z.

Profiel
Voor de functie van Dossierbeheerder - Fiscaal ben je in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit op Bachelor niveau. Je beschikt reeds over de nodige relevante werkervaring in een boekhoud- of accountantskantoor en ziet het als een echte uitdaging een dossier fiscaal te optimaliseren. Je bent een teamplayer, maar je kan ook zelfstandig werken. Deze functie wordt aangeboden zowel in loondienst als op freelance basis.
Je bent vlot met een pc en communicatief ingesteld.
Je kan op een ordelijke en gestructureerde wijze te werk gaan.
Je werkt steeds nauwkeurig met oog voor detail.
Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied.

Aanbod
Als Junior Boekhouder ontvang je een interessante verloning gekoppeld aan een aantal extralegale voordelen in functie van jouw kennis en ervaring en de nodige mogelijkheden en kansen om jezelf verder te ontplooien. Je komt terecht in een groeiende en stabiele onderneming met toffe collega's en een fijne werksfeer.


Softwarekennis
Office

Talenkennis
Nederlands

Regime
bespreekbaar (voltijds-deeltijds)

Type
bespreekbaar (loondienst-zelfstandige)

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Berlaar

Contactpersoon
Mireille Jacquemyn

Tel
0032 476/395.536

E-mail
Mireille@mcfleming.be

Website
http://www.mcfleming.be