Dossierbeheerder-Boekhouder A-Z


Firma
McFleming

Omschrijving firma
Onze klant is een gerenommeerd accountancy kantoor waar je terecht kan voor gedegen fiscaal en juridisch advies. Ondernemers kunnen er terecht met al hun vragen betreffende accountancy, belastingadvies. juridische topics en fiscaliteit. Momenteel zijn zij op zoek naar een senior Boekhouder Dossierbeheerder met 4 tot 10 jaar ervaring.

Omschrijving job
De senior dossierbeheerder boekhouder is verantwoordelijk voor een zeer gevarieerd takenpakket voor zowel kleine als middelgrote ondernemingen Je bent het aanspreekpunt voor je klanten inzake accountancy en fiscaliteit en handelt de dossiers af van A tot Z. Je staat hierbij in voor alle boekhoudkundige en administratieve afhandeling en ad hoc vragen, je stelt BTW aangiftes op, je bereidt de maandelijkse afsluitingen, fiscale aangiftes en jaarrekeningen voor

Profiel
Als dossierbeheerder boekhouder ben je in het bezit van een Bachelor diploma Boekhouden en heb je een opleiding Fiscaliteit gevolgd. Je hebt minimum 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Je kan zelfstandig werken, hebt oog voor detail en bent gedreven in je vak. Je wil steeds up to date te blijven met de nieuwe regelgevingen en bent bereid daarvoor de nodige bijkomende opleidingen te volgen.

Softwarekennis
Office

Talenkennis
Nederlands

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Aartselaar

Contactpersoon
Koen Grondelaers

Tel
0032-(0)494/59 18 17

E-mail
koen@McFleming.be

Website
http://www.mcfleming.be