Accounting Professional


Firma
McFleming

Omschrijving firma
Onze klant is een succesvolle onderneming die zich focust op Finance & Control en meer dan 50 ambitieuze en enthousiaste deskundige medewerkers in dienst heeft. Ze zijn uitgegroeid tot een betrouwbare en kwaliteitsvolle partner voor verschillende KMO’s en multinationals.


Omschrijving job
Als Accounting Professional word je autonoom op projectmatige basis ingezet binnen een mix van kmo’s en multinationals, waarbij je aan klanten een optimale service biedt als allround accountant op o.a. de volgende domeinen:
Operationele boekhouding.
Closing.
Rapportering.
Voorbereiding van de audit.
BTW-aangifte.
Vennootschapsbelasting.
Aansturing A/P of A/R.


Profiel
Voor de functie van accounting Professional behaalde je bij voorkeur een Bachelor of Master diploma in de richting Accountancy/Finance.
Je beschikt over minimaal 6 tot 8 jaar ervaring in een accountancy bureau.
Je spreekt en schrijft vlot de Nederlandse taal alsook in het Engels ben je vlot. Kennis van het Frans is zeker een meerwaarde.
Je beheerst vlot het MS-Office pakket, je kennis van andere gespecialiseerde programma’s word zeker geapprecieerd.
Je persoonlijke eigenschappen zijn vooral het nodige dynamisme, een flexibele opstelling en een professioneel niveau in je werk.Aanbod
Als Accounting Professional ontvang je een competitief salaris, ruim aangevuld met extra legale voordelen zoals hospitalisatie- en groepsverzekering, representatievergoedingen en lunch allowances. Daarnaast is er ook een bedrijfswagen en de mogelijkheid tot zowel interne als externe opleidingen voorzien. De nodige doorgroeimogelijkheden en werkzekerheid zullen hier zeker aanwezig zijn.


Softwarekennis
Office

Talenkennis
Nederlands
Engels


Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Edegem

Contactpersoon
Koen Grondelaers

Tel
0032-(0)494/59 18 17

E-mail
koen@McFleming.be

Website
http://www.mcfleming.be