VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MELSBROEK ZIJN WE OP ZOEK NAAR EEN SENIOR BOEKHOUDER (M/V)


Firma
Groep Anthonissen

Omschrijving firma
Groei jij met ons mee?
Vandaag de dag telt Groep Anthonissen al méér dan 110 gemotiveerde medewerkers en vennoten. Als totaaladviseur van de KMO hebben we verschillende specialisten onder één dak en kunnen meer dan 2800 klanten op één adres terecht met al hun vragen; van boekhouding tot personeelszaken, IT services, etc. Daarnaast zetten we sterk in op de verdergaande digitalisering in de wereld van accountancy. Onze 15 regionale kantoren plaatsen ons dichtbij onze klanten en medewerkers.
Door oprechte aandacht voor onze medewerkers, constructieve open communicatie en zin voor initiatief versterken we de motivatie en betrokkenheid van onze medewerkers. We zetten in op onze medewerkers hun talenten door hen constant bij te scholen (interne opleidingen alsook ondersteuning bij stage BIBF of IAB) en bouwen mee aan een carrièrepad binnen de groep met verschillende doorgroeimogelijkheden.
Een gedreven, positieve houding en uitstraling werkt immers inspirerend voor iedereen en zorgt ervoor dat onze medewerkers mee de ambassadeurs van onze organisatie zijn!


Omschrijving job
De uitdaging die we jou bieden
• Je staat in voor de volledige en correcte verwerking van de boekhouding om een optimale dienstverlening te verzekeren
• Je bereidt de kwartaalafwerking van de dossiers voor.
• Je staat in voor het tijdig en nauwgezet verwerken van de gegevens volgens voorziene taskflows overeengekomen met de dossierbeheerders en kantoorleiders.
• Je neemt regelmatig contact op met je klanten om vragen te beantwoorden, ontbrekende gegevens op te vragen en anticipeert op noden van klanten.
• Je werkt nauw samen als team met je collega ‘s om steeds pro actief de beste oplossingen te voorzien voor onze klanten.


Profiel
Wat zoeken wij in jou?
• Je bent minstens in het bezit van een Bachelor diploma Accountancy-Fiscaliteit en hebt reeds minstens een 5-tal jaren relevante werkervaring opgebouwd in een boekhoud-/ of accountantskantoor.
• Je beschikt over een goede kennis van boekhouden en BTW wetgeving. Een basiskennis van personenbelasting en vennootschapsbelasting is een pluspunt.
• Het spreekt voor zich in de functie dat je foutloos moet kunnen werken.
• Het is belangrijk dat je van nature analytisch, integer en tactvol bent.
• Je hebt een logisch denkvermogen dat maakt dat je snel inzicht hebt in werking van verschillende softwarepakketten
• Je bent klantgericht en sociaalvaardig met zin voor permanente verbetering en adviseert je klanten hierin proactief.
• Je bent gedreven, leergierig en bezit een gezonde dosis motivatie en initiatief voor zelfontwikkeling.
• Je moet flexibel kunnen functioneren gezien je een uitgebreid takenpakket hebt.

Waarom kies je voor ons?
Wil je waardering voor je werk en impact creëren in een dynamische en professionele werkomgeving in een snel groeiende organisatie waar je zelf mee architect van je eigen toekomst kan zijn? Wil je ooit je eigen kantoor beheren als vennoot, of wil je gewoon kunnen werken binnen een collegiale omgeving waar het individu telt en waar teamgeest en enthousiasme gewaardeerd wordt? Mail vandaag nog jouw CV en motivatie naar fjanssens@anthonissen.com


Softwarekennis
Je hebt een logisch denkvermogen waardoor je met verschillende softwarepakketten kan werken

Talenkennis
Nederlands: zeer goed

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Melsbroek

Contactpersoon
Flo Janssens

Tel
0490/ 56 34 33

E-mail
fjanssens@anthonissen.com

Website
www.anthonissen.com

Bestand
Senior Boekhouder te Melsbroek.pdf