Customer Success Champ


Firma
Yuki

Omschrijving firma
Je collega’s bij Yuki zijn studenten en net afgestudeerden, trainees, en oude (nou ja, ervaren) rotten in het vak. Het zijn sales heroes, developers, marketeers en support pro’s.

De muziek die we luisteren staat online, we kijken digitale tv, iets anders dan internetbankieren kennen we niet. Samenwerken doen we dan ook in de cloud. Google Drive, SalesForce, Freshdesk, Kanban, Dropbox en WordPress zijn de backbone van ons bedrijf. En alles draait om het online Yuki boekhoudplatform dat we steeds verder ontwikkelen.

We werken allemaal met hetzelfde doel: ondernemers en accountants alle administratieve rompslomp uit handen nemen.


Omschrijving job
Yuki is de outsider die op een innovatieve wijze boekhouden naar the next level wil brengen. We groeien hard en zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij deel uitmaken van dit winning team?

Onze Customer Success toppers doen er alles aan om de Yuki Partners (de boekhoud- en accountantskantoren) zoveel mogelijk uit Yuki te doen halen. Automatisatie en optimalisatie zijn dus keywords bij de bezoeken die de Customer Success Champs bij de partners doen. Heb jij achtergrond in de accountancywereld maar wil je liever in contact komen met meer boekhoud- en accountantskantoren en ook meerdere ondernemingen ipv dagelijks dezelfde boekhouding te moeten doen? Lees dan zeker snel verder!

Your week as Customer Success?
Jouw week ziet er elke keer anders uit. Je doet enerzijds accountmanagement op een technisch niveau, niet alleen de praatjes maken maar ook écht helpen dus. Je gaat langs bij klanten en kijkt waar het misloopt, geeft geavanceerde trainingen, helpt bij moeilijke boekingen, enz. Goede boekhoudkundige achtergrond is hier dus wel een must! Anderzijds zit je wekelijks of maandelijks bij een klant en help je hen specifiek bij de opstart en verandering van Yuki. Ook op het vlak van change management en communicatie leer je dus veel bij. De specifieke partners die aan jou zijn toegewezen contacteren jou bij problemen en jij lost die met behulp van het hele team op. Je kunt dus een beetje alles, en werkt met zowel Sales, Support als Administratie samen om de klant happy te maken en te houden. Vrijdag ben je de hele dag op kantoor en is er tijd voor een workout tijdens de pauze, gegeven door een personal trainer en eindigen doen we met een afterwork!


Profiel
We zoeken iemand met:

Het Yuki DNA: dynamisch, enthousiast & gedreven
Iemand die mee wil werken aan een groeiend bedrijf en business model, en samen met ons de (boekhoud)wereld wil veroveren
0-5 jaar ervaring
Professionele Bachelor of Master met afstudeerrichtingen binnen accountancy & fiscaliteit, TEW of Handelswetenschappen
Nederlands is je moedertaal en je kan vlot spreken in het Frans.


Softwarekennis
Jij bent IT-minded en gelooft rotsvast in de digitale revolutie.
Kennis van boekhoudpakketten is een plus.


Talenkennis
Is NL-FR spreken voor jou easy-peasy? Dan heb jij de juiste talenkennis.

Regime
voltijds

Type
loondienst

Provincie
Antwerpen

Gemeente
Antwerpen

Contactpersoon
Carlien Van den Bril

Tel
+32495876796

E-mail
Carlien@yuki.be